Novosti


PRILOZI:


news_delimiter2.gif

GODIŠNJA PROSJEČNA OCJENA KOMPETENCIJA I USPJEŠNOSTI ZAPOSLENIH
Od 2009. godine Zrinus tim ocjenjuje kompetencije i uspješnost zaposlenih (mjesečno i godišnje).news_delimiter2.gif

Poklon bon
news_delimiter2.gif

ZRINUS s prezentacijama na simpozijima i konferencijama u Dubrovniku, Puli, Zagrebu, Sisku i Novskoj

news_delimiter2.gif

Zadovoljstvo zaposlenika i korisnika usluga
Ustanova Zrinus od uvođenja sustava upravljanja kvalitetom obrađuje i analizira rezultate ankete o zadovoljstvu zaposlenih i korisnika naših usluga...


news_delimiter2.gif

sestra.gif Posao i karijera
Otvoreni natječaji za nova radna mjesta


news_delimiter2.gif

medicinska_gimnastika.jpgMedicinska gimnastika 
korektivna gimnastika za kralježnicu i senior gimnastika - za treću dob...

news_delimiter2.gif

masaza70.jpgNovo u našoj ordinaciji
Medicinski fitness, masaže, ultrazvuk, laser, magnet
 
news_delimiter2.gif


KVALITETA VAŠEG ŽIVOTA NAŠ JE PRIORITET


ZRINUS-u certifikat ISO 9001:2000
Jedina zdravstvena ustanova u SMŽ s uspostavljenim sustavom upravljanja kvalitetom

Ustanovu za zdravstvenu njegu Zrinus iz Petrinje, po povratku iz Njemačke, 2003. godine, osnovao je magistar medicinskih znanosti Petar Ćosić zajedno sa suprugom. Danas je vodeća ustanova ovog tipa u Sisačko-moslavačkoj županiji, koja po rješenju Ministarstva zdravstva pruža usluge zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući bolesnika.

„Četiri godine radili smo na stvaranju pretpostavki za to, motiviranju radnika, na izgradnji organizacijske kulture i svih drugih pretpostavki koje idu u smjeru poboljšanja kvalitete zdravstvenih usluga. Prije nego smo krenuli u ovaj posao napravili smo realnu procjenu naših kadrovskih potencijala, mogućnosti i sposobnosti i jesmo li u mogućnosti uskladiti sve s međunarodnim normama. Posljednjih šest mjeseci radili smo intenzivno na pripremi i implementaciji sustava upravljanja kvalitetom i uvidjeli smo gdje su prostori za poboljšanja.“ – rekao je vlasnik i pomoćnik ravnateljice Petar Ćosić.

Glavni cilj certifikacije Ustanove je da svi aspekti osiguranja kvalitete u organizacijskoj cjelini budu definirani, dokumentirani, shvaćeni i implementirani u praksi. Kontrolu i certifikaciju je provela vodeća svjetska tvrtka „SGS“ sa sjedištem u Ženevi.

Ovaj certifikat obvezuje: „Točno, ovo je zapravo alat u rukama ljudi iz Zrinus-a pomoću kojeg mogu oblikovati sustav upravljanja kvalitetom i stalno ga održavati. Konkretno, ako se pacijent javi pritužbom ili primjedbom na uslugu, netko od nas troje internih auditora izlazi na teren i sastavlja zapisnik prema strogim europskim kriterijima i ako je primjedba opravdana treba provesti popravne i preventivne mjere, odnosno sve što je prema ovom certifikatu predviđeno.“ – dodao je Ćosić.Zrinus trenutno zapošljava 20 djelatnika. Usluge pruža stručni tim medicinskih sestara i fizioterapeuta, po prijedlogu liječnika i uz odobrenje liječničkog povjerenstva HZZO-a s kojim je Zrinus ugovorno vezan. Također, usluge se mogu ostvariti i sklapanjem ugovora s osiguravajućim društvima u sustavu dopunskog i privatnog zdravstvenog osiguranja, a postoji i mogućnost da korisnici sami snose troškove.
Certifikat je ravnateljici Marici Ćosić, uručio Drago Gvojić, voditelj hrvatskog Odjela za certifikaciju u "SGS"-u

© ZRINUS 2007

Powered by MALLEUS doo - lakiCMS